Review

Freasy.nl review: Mijn ervaring na bijna 3 jaar

Na bijna 3 jaar als Freasy-fan is het nu echt wel eens een keer tijd voor een review. Want, er is een reden dat ik al 3 jaar vriezermaaltijden laat bezorgen door Freasy: ik ben namelijk groot fan! Waarom, dat vertel ik je in deze blog!

Wat is Freasy?

Freasy.nl is een Rotterdams bedrijf die ingevroren maaltijden verkoopt die je thuis super snel kan opwarmen in de oven of magnetron. Wanneer mogelijk koken ze met lokale en biologische producten, en al het gebruikte vlees heeft minimaal twee sterren. Daarnaast hebben alle maaltijden het A- of B-label van de Nutriscore!

Mijn ervaring met Freasy

Zoals ik al aangaf maak ik al bijna 3 jaar gebruik van Freasy’s maaltijden, waarvan het grootste gedeelte als afnemer van hun maandbox abonnement. Hierbij krijg je elke 4 weken een box van 8, 12, 16 of 20 maaltijden diepgevroren thuisgeleverd. Toen ik net begon met het abonnement kon je nog niet maandelijks kiezen welke maaltijden je kreeg, waardoor het elke maand weer een verassing was wat ik kreeg. No worries als je niet zo van verrassingen houdt, want sinds vorig jaar kan je ook zelf kiezen welke maaltijden je krijgt als je dat liever hebt.

Recensie: Waarom ik fan ben!

Tot nu toe is Freasy by far de beste diepgevroren maaltijd service die ik heb uitgeprobeerd. Alle maaltijden zijn ontzettend lekker, en ook nog gezond. Ook is het gemak van ‘even een maaltijd uit de vriezer pakken en binnen 10 minuten kunnen eten’ echt niet te evenaren. Zelfs de meest simpele recepten die je zogenaamd “in 10 minuten op tafel” kan zetten, duren vaak langer om klaar te maken. En dan heb je daarna ook nog een keuken die je moet opruimen! Dat is bij diepvriesmaaltijden natuurlijk niet het geval, dus voor mij en mijn drukke leven is Freasy echt ideaal.

Heb jij de diepvriesmaaltijden van Freasy al eens geprobeerd? Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.